Dansstijlen

Kids Dance 3 / 5 jaar
Peuter Pret

In deze les staat het op een speelse manier de basisprincipes van dans leren centraal. Ritme, houding, samenwerking en basispassen zijn maar enkele principes die in de lessen aan bod komen. In deze les is ook al ruimte voor het leren van echte dansen op populaire muziek.

Streetdance 6 / 8 jaar – Streetdance 9 / 11 jaar

In de streetdance les staat het leren dansen zoals de grote artiesten centraal. Bij Every Move gaan we daar op een leuke manier op in en leren wij de leerlingen de basisprincipes van streetdance. Met opzwepende top 40 en R&B muziek creëren we leuke leer-, dans- en performance-elementen tijdens de les.

Modern Jazz 10 / 13 jaar – 14 / 16 jaar
Modern jazz

In deze les leer je de basisprincipes van zowel Moderne dans als Jazz. Dankzij programma’s als ‘So You Think You Can Dance’ is Modern / Jazz weer populairder dan ooit. In deze les leer je de diverse technieken en de nieuwste choreografieën. Dansen met je gevoel heeft hier alle ruimte, maar je energie stoppen in een flitsende choreografie kan ook.

Hip Hop 11 / 14 jaar – Hip Hop 15 / 18 jaar

In deze les wordt gedanst op de rauwe hiphop nummers die zowel snel als langzaam kunnen zijn. De verschillende soorten hiphop komen hier aan bod zoals Lyrical, Poppin’, Locking, Waving en House. De combinatie van techniek, flow en uitstraling leer je in de coolste choreografieën.

Selectie groep 13 / 16 jaar – Selectie groep 17 / 20 jaar
Streetdance

Deze groep traint 1x per week in een les van 90 minuten. In deze les komen alle stijlen aan bod en wordt gewerkt aan techniek, snelheid, precisie, lenigheid, flow en uitstraling. Deze groep treedt regelmatig op bij verschillende evenementen.

Lijkt het je leuk om op hoog niveau te dansen en op te treden?
Vraag dan naar de mogelijkheden voor toelating tot deze groep.